Diensten

Als eigenaar van een onderneming heeft u net als elke andere ondernemer de administratieve verplichtingen die daarbij horen. Veel ondernemers zien deze verplichting als een grote last.

AKVE.nl/M&Y Administratie begrijpt als geen ander dat u zich liever bezighoudt met het verkopen van uw product/dienst. Daarom wil ik deze “last” graag van u overnemen.

Een kleine greep uit het dienstenpakket van AKVE.nl/M&Y Administratie op het gebied van de boekhouding:

 1. Boekhoudkundige verwerking van uw financiële administratie (Facturatie, crediteuren- debiteuren- kas/bank en grootboekadministratie);
 2. Wegwerken van achterstanden/puinhopen in uw administratie;
 3. Tussentijdse maand/kwartaal/jaarrapportages en analyses;
 4. U kunt uw gehele facturatieproces aan mij uitbesteden of bijvoorbeeld het uitwerken van offertes;
 5. Advisering met betrekking tot (de invulling van) uw boekhouding;
 6. Samenstellen jaarcijfers incl. desgewenst analyses en kengetallen.

Onze diensten op fiscaal vlak:

 1. Belastingaangiftes, denk hierbij aan:
  • Aangifte Omzetbelasting;
  • Aangifte Vennootschapsbelasting;
  • Aangifte Inkomstenbelasting voor particulieren;
  • Aangifte Inkomstenbelasting voor ondernemers.
 2. Bezwaar- en beroepsprocedures;
 3. Advisering met betrekking tot uw fiscale positie en hoe deze te optimaliseren.

Begeleiding van startende ondernemers:
Voor veel startende ondernemers komt er bij een nieuwe onderneming een hoop kijken. Zo ook de boekhouding en belastingaangiftes. Met de unieke startersbegeleiding zetten we samen de eerste stappen. Of u nu uw boekhouding en aangiftes compleet wilt uitbesteden, zelf de vinger aan de pols wilt houden of alleen maar op weg geholpen wilt worden. Dit alles is mogelijk. Neem gerust contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Naast bovenstaande hebben wij jarenlang zelf diverse online ondernemingen gerund. Dit betrof diverse webshops (zowel dropshipping als eigen voorraad), maar ook affiliate marketing en adsense bedrijven. Onze ervaring op het gebied van e-commerce en jarenlange ervaring op administratief en fiscaal gebied maakt ons de ideale boekhouder/belastingadviseur voor de startende (en ook de reeds bestaande) webshops, dropshippers en overige internet ondernemers.

Voor informatie over mijn tarieven kunt u hier klikken. Om een afspraak te maken kunt u contact met mij opnemen via de contact-pagina.